# 16 Pytt i panne med karbonader

La barna kutte grønnsaker.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Dette er en rett som er ypperlig på travle dager. Bytt da ut ferske grønnsaker med fryste, spre utover et stekebrett og legg karbonadene på toppen før du setter alt inn i ovnen
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Karbonader varmer du opp i ovn på 160 grader til de er gjennomvarm
2. Skrell og kutt poteter i terninger, små terninger tilsvarer mindre steketid.
3. Begynn å stek potetene på middels varme.
4. Mens potetene steker klargjør du resten av grønnsakene ved å skrelle og kutte de opp i biter.
5. Stek så resten av grønnsakene med potetene på middels varme til de er gjennomstekt.

Server pytt i panne med varme karbonader.

1 barneporsjoner er beregnet til: 1 stk. karbonade, 60 g potet, 50 g grønnsaker.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen