# 26 Søte pinnebrød - 20 stk.

La barna lage sine egne pinnebrød

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Tips: Lag spyd ferdig med deig på forhånd og pakk med deg til tur. Det er lurt å legge bakepapir imellom lagene slik at de ikke fester seg sammen.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Bland sammen 10 dl hvetemel, 2 ts salt, 4 ts sukker, 4 ts bakepulver.
2. Spe inn 3,5 dl vann som du har blandet med 0,5 dl rapsolje.
3. Rør sammen deigen. Er den litt bløt, ha i mer mel. Er den litt fast, ha i mer vann.
4. Hakk kokesjokoladen i passelige biter og bland bitene inn i deigen sammen med rosiner.
5. Rull til avlange pølser og ha på grillspyd.

1 barneporsjon er beregnet til: 1 stk. pinnebrød på ca. 50 g

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen