# 46 Kylling i karrisaus med ris

Barna kan være med å kutte grønnsaker.

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: Beregn ca. 5 barn per pose med boil in bag ris.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett risen på kok
2. Skrell gulrot, løk og hvitløk. Kutt i små terninger og stek raskt i en vid gryte.
3. Ha kokosmelk og tilsett 2 ts karripulver per boks kokosmelk. La dette småkoke.
4. Kutt kyllingen i strimler og stek i en stekepanne med litt olje til de er gyllen og har fått en fin farge.
5. Ha så den strimlede kyllingen i karrisausen og kok de ferdig i denne.

1 barneporsjon er beregnet til: 50 gram ris, 150 gram karrisaus med grønnsaker og ca. 100 gram kylling

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Kyllingfilet 2,5kg Vestfold Fugl Fryst
    Løk - Antall Stk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Kokosmelk Lett 250ml Eldorado
    Hindu Malt Karri 34g
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Husk å logge inn!
  • Kyllingfilet 2,5kg Vestfold Fugl Fryst
    Løk - Antall Stk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Kokosmelk Lett 250ml Eldorado
    Hindu Malt Karri 34g
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Husk å logge inn!
  • Kyllingfilet 2,5kg Vestfold Fugl Fryst
    Løk - Antall Stk
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Kinesisk Hvitløk Stk
    Kokosmelk Lett 250ml Eldorado
    Hindu Malt Karri 34g
    Fullkornris Boil In Bag 1kg Eldorado
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen