# 49 Kyllingspyd med couscous og tsatziki.

La barna være med å sette sammen kyllingspydene.

Tidsbruk: 60-90 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: Bruk litt vann på hendene når du former kjøttfarsen, da fester ikke kjøttet seg så lett.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Bland sammen kyllingkjøttdeig med krydder etter smak. Bruk pinner og form farsen rundt de. Har du ikke pinner former du de avlange.
2. Stek i en stekepanne til de får en fin gyllen farge. Så steker du de ferdig i ovn på 160 grader varmluft til de er gjennomstekt.
3. Kok opp vann og hell over couscous til det dekker. Dekk til med plastfolie og la couscousen trekke til den har absorbert vannet.
4. Rasp agurken, sil av litt av væsken før du blander det med yoghurten. Smak til med sitron, finhakket hvitløk og salt etter ønske.
5. Server med tomater du har delt i båter.

1 barneporsjon er beregnet til: ca. 100 g kyllingkjøttdeig, 40 g couscous, 25 g tomat, 25 g tsatziki.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen