# 54 Kyllingsuppe

La barna være med å kutte grønnsaker og smake til suppen med krydder.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Har du rester av kylling? Da er dette en perfekt mulighet til å bruke de opp.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett på vann til å koke makaroni, legg makaronien oppi når vannet koker.
2. Skrell løk og hvitløk. Kutt i fine terninger og stek raskt i en vid gryte.
3. Ha i vann og kylling buljong og gi det et oppkokt.
4. Mens det koker kutter du paprika, squash, blomkål og kylling i jevne biter.
5. Ha alt oppskåret opp i suppen og la det småkoke til kyllingen og grønnsakene er ferdig kokt.
6. Tilsett makaroni rett før servering.
7. Smak til med salt og pepper eller annet krydder etter ønske.

1 barneporsjon er beregnet til: 2 dl. kyllingsuppe, 50 g kyllingkjøtt, 50 g kokt makaroni, 50 g grønnsaker.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen