# 69 Potet og purreløk suppe

Barna kan være med å skrelle og kutte grønnsaker.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Skrell poteter, løk og hvitløk. Kutt de i terninger som du steker raskt i en vid kjele med litt olje.
2. Ha i 3 liter vann per kilo potet og 2 stk. kyllingbuljong-terninger.
3. La suppen koke til potetene er ferdig, dette tar ca. 25-30 minutter.
4. Smak til med salt og pepper.
5. Snitt purreløken i tynne skiver, skyll den i kaldt vann og kok den raskt før du har den i suppen.

1 barneporsjon er beregnet til: 2dl suppe

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

Tilbake til Måltidshjelpen