# 74 Cornflakes panert laks

Panering av fisk er en perfekt aktivitet for barna

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enkel
Tips: Du kan fint bruke denne fremgangsmåten med andre typer fisk om du vil servere noe annet enn laks.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Fjern skinn fra lakseporsjonene, del laksestykkene i to.
2. Visp sammen egg og ha i en skål. Ha mel i en annen og knust cornflakes i en.
3. Vend fisken først i mel, så i egg og tilslutt i cornflakes.
4. Legg på stekebrett med bakepapir og stek i 15 minutter i en forhåndsvarmet ovn på 180 grader varmluft.

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g fisk med panering

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Spis Meg Egg L Brett 20 Stk
    Hvetemel Sammalt Finmalt 1kg Møllerens
    Cornflakes 750g First Price
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Spis Meg Egg L Brett 20 Stk
    Hvetemel Sammalt Finmalt 1kg Møllerens
    Cornflakes 750g First Price
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Spis Meg Egg L Brett 20 Stk
    Hvetemel Sammalt Finmalt 1kg Møllerens
    Cornflakes 750g First Price
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen