# 79 Havets skattekiste

Gjør klar grønnsakene og fisken først, så kan barna lage sine egne skattekister.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Har du rester av grønnsaker? Bruk de gjerne til dette.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Kutt alle grønnsakene og potetene i jevne biter. Kok potetene i en gryte og grønnsakene i en annen, til de er ferdig. Grunnen til at vi koker grønnsakene på forhånd er at de bruker mye lenger tid på å bli ferdig enn fisken om de ikke er kokt.
2. Del fisken i jevne porsjoner.
3. Lag klar ark av aluminiumsfolie, dryss over litt olje, ha først i grønnsaken, så potetene. Krydre etter ønske.
4. Bak sammen og stek i en forhåndsvarmet ovn på 180 grader varmluft i ca. 15 minutter til fisken er ferdig.

1 barneporsjon er beregnet til: 100 g laks og 100 g grønnsaker med 50 g potet.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Fennikel 1kg Pose
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Blomkål Stk
    Aluminiumsfolie Tykk 44cmx10m Unik
    Olivenolje 500ml Glass Eldorado
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Fennikel 1kg Pose
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Blomkål Stk
    Aluminiumsfolie Tykk 44cmx10m Unik
    Olivenolje 500ml Glass Eldorado
    Husk å logge inn!
  • Laksefilet U/skinn Og Bein 8x125g Møremat 1 Kg
    Potet Løsvekt Hele Kilo
    Fennikel 1kg Pose
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Blomkål Stk
    Aluminiumsfolie Tykk 44cmx10m Unik
    Olivenolje 500ml Glass Eldorado
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen