# 8 Fiskekaker i pita

La barna sette sammen sine egne pitabrød!

Tidsbruk: 30-45 min | Letthetsgrad: enklest
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovn på 180 grader. Varm opp fiskekaker og pitabrød i ovnen.
2. Skrell gulrot og rasp grovt. Gjør det samme med eple og brokkoli.
3. Bland sammen yoghurt med 6 ss karripulver.
4. Bland sammen salaten med dressing og server sammen med fiskekaker og pitabrød.

1 barneporsjon er beregnet til: 1 stk. pitabrød, 100 g fiskekaker og 50 g grønnsaker

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Hatting Pitabrød 6 Stk
    Fiskekaker 50g Møremat 1 Kg Glutenfri
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Epler Rød - Antall Stk
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Hindu Malt Karri 34g
    Husk å logge inn!
  • Hatting Pitabrød 6 Stk
    Fiskekaker 50g Møremat 1 Kg Glutenfri
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Epler Rød - Antall Stk
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Hindu Malt Karri 34g
    Husk å logge inn!
  • Hatting Pitabrød 6 Stk
    Fiskekaker 50g Møremat 1 Kg Glutenfri
    Gulrot Pose 1 Kg Norske
    Brokkoli Pr Stk
    Epler Rød - Antall Stk
    Naturell Yoghurt 500g Tine
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Hindu Malt Karri 34g
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen