# 92 Grove muffins med sjokolade og rosin ca. 60 stk.

Deigen er gøy for barna å være med å lage.

Tidsbruk: 45-60 min | Letthetsgrad: enklere
Tips: Husk muffins-stekebrett.
Oppskriften er laget i samarbeid med:
Raymond Grimstad - Kokk

Etter våre besøk i barnehagene har vi lært mye om de forskjellige
utfordringer som finnes i forhold til matinnkjøp og matlaging.

Fremgangsmåte

1. Ha 520 gram grovt mel, 1 ss. bakepulver, 100 gram brunt sukker og 1 ts salt i en eltebolle.
2. Spe inn 6 dl. melk, 8 stk. egg og 240 gram rapsolje som du har blandet sammen.
3. Ha så i 200 gram grovhakket sjokolade og 400 gram rosiner.
4. Fyll muffinsformene 2/3 full og stek på 200 grader varmluft i 12-15 minutter.

1 barneporsjon er beregnet til : 1 muffins, ca. 50 g.

Velg variant

Velg varianten du ønsker.
Avhukingsboksen ved siden av antall bestemmer om de skal legges i handlevognen

  • Grovbakst 1kg Møllerens
    Bakepulver 250g Freia
    Farin Brun 500g Dansukker
    Jozo Salt U/jod 1 Kg
    Tine Lettmelk 1% Fett 1 Liter
    Laktosefri Lettmelk 1,0 % Fett 1 Liter Tine
    Spis Meg Egg L Brett 20 Stk
    Rosiner 500g Eldorado
    Kokesjokolade Mørk 100g Eldorado
    Rapsolje 1l Eldorado
    Husk å logge inn!
Tilbake til Måltidshjelpen